Очакваме въпросите Ви

ВЪЖЕНИ СИСТЕМИ

Въжени системи – серия от неръждаеми въжета с неограничен брой аксесоари и накрайници. Изделията създават големи възможности за модерно архитектурно проектиране и практично, функционално и декоративно приложение при носещи конструкции, козирки, преградни стени,рекламни носители, парапети, елементи от мебели, системи за озеленяване на сгради и други. Предлагат се неограничени решения за интериор и екстериор с изделия с перфектно качество, кратки срокове на доставки и оптимални цени.

 

Мрежи от неръждаеми въжета -висококачествени и изключително добре съвместими с творческата модерна архитектура продукти, които се произвеждат индивидуално за всеки обект или клиент. Решения посредством мрежи от неръждаеми въжета в комбинация с контурни носещи неръждаеми въжета, пръти или тръби и техните накрайници и съединителни елементи не само изпълняват по безупречно дискретен начин своята задача като защитни и опорни конструкции, но същевременно поставят и впечатляващ акцент на елегантен елемент за оформление на екстериорни и интериорни пространства.

Системи на конструкции за озеленяване на базата на неръждаеми въжета и мрежи.Конструкциите „Зелени решения” създават условия за подпомагане на растежа на пълзящи растения и растителност за озеленяване, като осигуряват естествена среда, защита от външни фактори и уникална атмосфера в сгради, затворени комплекси, търговски и бизнес центрове и други.

 

Copyright © 2018 Karchev.com. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.

Copyright © 2015 karchev.com. All Rights Reserved.